Budget

Duurzaam renoveren is de juiste keuze, maar niet altijd de goedkoopste. Op termijn bespaar je er heel wat verwarmingskosten mee, maar op het moment van de renovatie moet het geld er wel zijn.

Wij willen iedereen de kans geven om een duurzaam project aan te gaan, dus bieden we jou de mogelijkheid om te kiezen wat je zelf doet en wat je liefst door ons laat uitvoeren.

Zo bespaar je op je bouwbudget en hoef je niet in te boeten op kwaliteit en veiligheid.

Kennen en kunnnen

Toen wij begonnen aan het  avontuur van onze eigen verbouwing, botsten we alle vier wel eens op een muur. Letterlijk ook natuurlijk, maar ondanks het feit dat we allemaal ‘mannen in de bouw’ zijn, wil dit niet per se zeggen dat we ook alles kénnen en kunnen.

“Ik (Tijn, meubelmaker) ging er vanuit dat ik uit mijn kennis in het vak, meubels en schrijnwerk, ook wel een muur zou kunnen metsen en isoleren. Maar dan begin je te twijfelen. Welke technieken moet ik hiervoor gebruiken, welke materialen zijn er op de markt? En als je dat dan gevonden hebt en je wilt eraan beginnen, heb je het juiste materiaal niet. Dat is lastig.”

Je kan héél veel zelf doen met een gereedschapskist, een boormachine en een zaag, vroeger ging dat ook. Maar efficiënt is het niet. Professioneel en specifiek gereedschap is er, maar kost vaak handenvol geld, en dat om eenmalig te gebruiken. Dat vinden wij ook belachelijk. Daarom willen wij je helpen en ons professioneel gereedschap verhuren zodat u zelf correct en snel kan verbouwen met het juiste materiaal. Mét ons advies.

Ondertussen hebben we alle vier genoeg ervaring opgedaan om te kennen, en hebben we genoeg professioneel gereedschap om dit ook te kunnen. En daarmee helpen wij u graag verder.

 

Waarmee kunnen wij helpen?

 

Begeleiding op maat (kennen)

We bekijken samen je bouwproject, adviseren en kiezen de beste materialen hiervoor en daarna kan je aan de slag. Je kan steeds telefonisch bij ons terecht tijdens je project.

 

 

Professioneel gereedschap (kunnen)

Als je zelf verbouwt, heb je hiervoor vaak ook professioneel gereedschap voor nodig. Als je bouwmateriaal bij ons aankoopt, kan je dan ook het bijhorende professioneel gereedschap huren. Zo hoef je geen aankopen te doen voor iets dat je maar zelden gebruikt.

 

Waar kunnen wij je mee helpen?

Contacteer ons en we kijken samen naar wat de mogelijkheden zijn.